"Vaihto-opiskelukokemukseni oli ikimuistoinen"
– Olen tavannut mielettömän hienoja ihmisiä, vaihto-opiskelukokemukseni oli ikimuistoinen, ja olen löytänyt alan, joka on mielestäni äärettömän mielenkiintoinen, kertoo sosiologian opiskelija Eeli Lohilahti.
>> Lue lisää
 "Fysiikka selittää ympäröivän maailmamme toimintaa, jota haluan ymmärtää mahdollisimman hyvin"
– Opettajan ammatti on mieleinen; haluan opastaa nuoria, ja auttaa heitä ymmärtämään maailmaa, kertoo fysiikan aineenopettajaksi opiskeleva Henri Sihvonen.
>> Lue lisää
"Kaikkialla maailmassa on kysyntää englannin opetukselle"
– Osaamiseni ja ymmärrykseni opiskelemistani aiheista ovat kasvaneet opintojen edetessä, ja tämän lisäksi myös muu ajattelu on kehittynyt, iloitsee englannin kieltä opiskeleva Jenna Kosonen.
>>Lue lisää
"Matematiikan opiskelu on haastavaa, mutta palkitsevaa"
– Valitsin juuri tämän koulutusohjelman sen monipuolisuuden ja tulevien työelämän mahdollisuuksien takia, kertoo matematiikan ja kasvatusalan yhdistänyt Jenny Kolström. 
>> Lue lisää
"Opettajat ovat alan huippuja"
– Ihmisen pitää syödä, oli hän mistäpäin maailmaa tahansa, joten ravitsemustiede koskettaa kaikkia, kiteyttää alaa opiskeleva Karim Khanji.
>>  Lue lisää
"Hammaslääkärin ammatissa yhdistyy kaikki mitä työltäni toivon"
– Hammaslääkärinä pääsen työskentelemään tiiviisti ihmisten parissa ja saan tehdä tarkkoja kädentaitoja vaativia toimenpiteitä, kuvailee Katriina Härkönen tulevaa ammattiaan.
>> Lue lisää
"Unelmoin työstä lasten parissa"
– Nykypäivänä työtehtävät voivat olla hyvin monialaisia, jolloin laajasta tietämyksestä on hyötyä, kehuu sosiaalitieteiden opiskelija Louhi Porvari opintojaan.
>>Lue lisää
"Tätä työtä tehdään yhteistyössä lasten, muiden opettajien ja erilaisten asiantuntijoiden kanssa"
– On äärimmäisen tärkeää, että pääsen jo opintojeni aikana työskentelemään lasten kanssa oikeissa tilanteissa, kertoo luokanopettajaksi opiskeleva Mira Vuojolainen.
>>Lue lisää 
"Suosittelen tietojenkäsittelytieteen pääainetta ihmisille, jotka pitävät haasteista"
- Halusin opiskelemaan alaa, joka antaa mahdollisuuden työskennellä erilaisissa tehtävissä, tietojenkäsittelytieteen opiskelija Rasmus Pasanen kertoo.
>> Lue lisää
"Nautin muiden auttamisesta ja opastamisesta"
– Antoisinta opiskelussa on se, että oma ohjauksellinen osaaminen ja ajattelu kehittyvät jatkuvasti, suitsuttaa opoksi opiskeleva Sanna Tuomisto.
>>Lue lisää
"Yhteiset asiat lähellä sydäntä"
– Antoisinta on se, kun oppii ymmärtämään uutta ja huomaa tietävänsä asioita, joista todella on hyötyä tässä yhteiskunnassa, kertoo oikeustieteen opiskelija Veikko Vauhkonen alavalinnastaan.
>> Lue lisää
"Opiskelun aloittaminen lääkiksessä on helppoa ja mukavaa"
- Luentojen lisäksi meillä on paljon käytännön harjoittelua jo ensimmäisinä opiskeluvuosina, lääketieteen opiskelija Ville Turppo kertoo.
>> Lue lisää