Itä-Suomen yliopiston kevään yhteishaun tulokset julkaistu

Itä-Suomen yliopiston korkeakoulujen kevään yhteishakuun kuuluvien hakukohteiden tulokset on julkaistu. Tulokset ovat nähtävillä Oma Opintopolku -palvelussa. Tieto tuloksesta lähetetään hakijoille myös sähköpostilla, kun kaikki yhteishaun valintatulokset on julkaistu (viimeistään 30.6.).

Onnittelut valituille uusille opiskelijoille ja tervetuloa opiskelemaan Itä-Suomen yliopistoon!

Ota saamasi opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu yliopistoon verkkosivuillamme ilmoitettujen ohjeiden mukaisesti. Ilmoittautuminen on tehtävä 31.8.2017 mennessä. Uudet opiskelijat aloittavat opintonsa kampuksillamme 1.9.2017.

Kampusten Yliopisto-opinnot käyntiin -ohjelmat, opiskelijan ilmoittautumisohjeet, Opiskelijan opas ym. opintojen aloittamiseen liittyvät tärkeät asiat löytyvät verkkosivuiltamme uef.fi/opiskelu/uudelle-opiskelijalle.  Tutustuthan niihin huolellisesti!

Opiskelijavalintaan liittyvissä kysymyksissä hakijoita palvelevat ko. hakukohteen tiedekunnan henkilökunta ja yliopiston hakijapalvelut. Yhteystiedot löytyvät hakuoppaasta, hakijalle valintakokeessa jaetusta tiedotteesta tai hae-sivustolta. Valintakokeen arvosteluperusteisiin sekä mahdollisiin tehtäväkohtaisiin pisteisiin on mahdollista tutustua 30.6.–14.7. klo 10-14 joko paikan päällä hakijapalveluissa (Savonlinnassa tiedekunnassa) tai tilaamalla koepaperikopion (ensisijaisesti skannattuna) osoitteesta koevastaukset(at)uef.fi (Savonlinnassa sln.haku(at)uef.fi). Kopiosta/skannauksesta laskutetaan 20 euroa/hakija. Joensuussa koepaperit ovat nähtävillä opintopalveluiden tiloissa Yliopistokatu 2, Aurora-rakennus (sisäänkäynti A), sali AU168. Kuopiossa koepapereiden näyttö on Canthia-rakennuksessa Yliopistonranta 1C, sali CA204. Huom! Lääketieteen ja hammaslääketieteen hakijoille on erillinen ohjeistus osoitteessa www.uef.fi/fi/web/laake/tiedote.

Yhteishaun valintajonojen pisterajat julkaistaan heinäkuun alussa osoitteessa hae.uef.fi/valintakokeiden-pisterajat.

Kevään 2017 yhteishaun hakijatilasto löytyy osoitteesta hae.uef.fi/hakija-ja-opiskelijavalintatilastot.